2015. nov 27.

Azok a bizonyos mágikus találkozások

írta: Németh Szabi
Azok a bizonyos mágikus találkozások

Aki szerencsés az életében, az legalább egyszer biztosan megtapasztalja, hogy milyen érzés az, amikor valaki betoppan az életébe, és nagyon gyorsan, maga sem érti hogyan, de mindent ért, sok minden új értelmet nyer.

magic_blog.JPG

Az embert számtalan embertársával hozza a sors. Barátságok, szerelmek, üzleti és egyéb ilyen-olyan kapcsolatok születnek. Mindegyikből tanulunk valamit, mindegyik után egy kicsivel okosabbak leszünk, egy kicsivel jobban tudjuk, hogy mi tesz minket boldoggá, vagy éppen mit akarunk mindenképp a jövőben elkerülni.

Vannak dolgok, amelyekre nincsen magyarázat

Mindenki tapasztalta már azt, hogy az emberi kapcsolatai különféleképpen alakulnak. Vannak, akikhez mi próbálunk közel kerülni, az összes energiánkat beletesszük, és mégsem sikerül akár több év alatt sem. Vagy hozzánk próbálnak, de nem tudnak, mert nem engedjük nekik. És vannak azok a találkozások, amikor pillanatok alatt olyan lelki kötődést, olyan nyíltságot tapasztalunk meg, hogy egyszerűen nem értjük az egészet, és a másik fél sem.

Pedig ebben nincsen semmi varázslat. Ezek azok a dolgok, amelyeket nem kell elemezni, megmagyarázni, hanem csak fel kell ülni a hullámra, és élvezni ahogyan sodor.

Pont jókor

Azért egy apró titka van ezeknek a mágikus találkozásoknak. Amennyiben egy kicsit is előbb, vagy később történik meg, akkor elmarad a hullám, és minden amit az magával hozhat. És miért? Mert még nem készültetek fel egymásra. Se te ő rá, se ő te rád. Nem vagytok elég érettek egymáshoz. Persze ezekből is lehet bármilyen kapcsolat. Ilyenkor kezdődnek el a játszmák a másik megszerzése érdekében. Mert ne is áltassuk magunkat, ahol játszma van, ott nem a másik érdekel minket, hanem csak a megszerzése. Így pedig már a kezdetben borítékolva van, hogy valakinek előbb vagy utóbb szorítani fog a cipő.

Amikor pont jókor találkoztok

Na ez az, amit nem lehet megmagyarázni, de még csak körülírni is nagyon nehéz, mert ez egy érzés. Talán a legközelebb ez a kifejezés áll hozzá „hazaérkeztetek”. Nem kellenek játszmák, nem kell mást mutatni, hanem egy az egyben egymásba olvad a lelketek, és nincsenek kérdések.

Körbenézek magam körül, és azt gondolom, nyugodtan kijelenthetem, hogy ebben az örömben kevesen részesülnek. Persze sokan mondják, hogy ezek a dolgok a véletlenen múlnak, én nem gondolom. Szerintem igenis léteznek a mágikus találkozások, és varázslatos dolgok születhetnek belőlük. Méghozzá úgy, hogy nem is kell varázspálcát fognotok, varázsigét mormolnotok, hanem csak élvezni, hogy jókor, jó időben, jó helyen találkoztatok.

Tetszettek a gondolatok? Akkor oszd meg kérlek a barátaiddal, ismerőseiddel, ők se maradjanak ki a Lélekerősítésből!

Csatlakoztál már hozzánk? Tedd meg itt, és biztosan jól fog indulni minden napod! 

Szólj hozzá

érzelem önértékelés szerelem lélek fejlődés szeretet párkapcsolat felelősség bizalom önbizalom tanácsadó coach mentálhigiéné egészséges lélek lélekerősítő lélekerősítés